Zoom image | View original size
This small house was built in 2008 in a quite narrow site (5,5m por 33m). The site is located in a residential and low density neighbourhood of Sao Paulo, in a very quiet street and its back overlooks the Hípica Paulistana. The site limitations led the design of the open plan ground floor in order to provide a flexible fluid space without visual barriers. A long concrete piece of furniture was designed along the wall to organize the space in the ground floor providing shelves for the living room, side board for the dining room and work top and storage for the kitchen. The stairs to the bedrooms floor were placed opposite to the concrete piece and bathed in sun light through a glass roof directly above it. The glass roof is also the access to the roof terrace where it is possible to appreciate the view to the green areas surrounding the site. View more View full description
Share Share