Zoom image | View original size
An existing three-family house from the 50's, situated in a for this decade typical featureless residential area, should be fundamentally renovated and modernised fort the use by a married couple. While the exterior form of the existing building wasn't allowed to change, the interior was completly converted. New Airspaces and galleries, which connect the different levels, create the favoured open living-structure. Existing windows were closed almost completly and replaced by new openings in roof and walls, with different sizes, forms and functions. Both ceiling-high windows on the ground-floor can be wide opened, so that the living- and dining-area inside is getting a unity area with the front- and backyard. A large-sized skylight above the three-storied airspace, with a planted tree in it, provides an ideal natural lighting of the house. View more View full description
Share Share