Zoom image | View original size
Michelin-star chef Sergio Herman and chef Nick Bril created their “fine dining meets rock ’n roll” restaurant vision together with Piet Boon over three years ago in a mythical location in Antwerp; the chapel of a former military hospital. Piet Boon Studio, responsible for the interior design and styling of The Jane, since then collaborated in the chapel’s unique transformation into a high-end, contemporary restaurant with international allure where experience is key.  Based on her belief in authenticity, functionality and materials that ‘age beautifully’ the studio chose to restore only the highly necessary in the chapel and hence preserve the rest. The original ceiling amongst others conveys the pure, understated and respectful environment that serves as the authentic host for the ultimate fine dining experience. The original altar gave way to the kitchen that - just like the atelier- is embraced by glass, like a modern shrine. It allows guests to witness everything the team creates for them.  View more View full description
Share Share