Zoom image | View original size
Karuizawa is a bijou town favoured by weekending Tokyoites. The Villa is perched on a steep slope oriented south in the forest, and looks out over a towering view of mountain ranges. It is the villa for the couple of musicians. They wanted a flexible space that could work as a villa, gallery for contemporary art -mainly sculptures- and salon for music concert, place to entertain friends. To fulfill the functions, the 'blank space' should be required. The kitchen and bath -usual functions of a house- are built into the floor. The materials, requested interestingly no wood should be visible, glass, mirror and polished stainless steel reflect the light and view in the obstacle less interior. They create an expanded impression of the space, one storey polygon with plenty of empty, white space View more View full description
Share Share