Zoom image | View original size
The kitchen and social area were placed on top to enjoy the sea view (and the light reflecting), the bedroom, of the only permanent inhabitant, is a bunk bed placed at the attic (even more horizon), which liberates the ground level for versatility, dragging walls. It can be almost everything, in contact with the ground which wanted to be a dune. The project is this peculiar research, free from general thought which no longer serves (to think). After all, this is a home to an immigrant, which sometimes can get friends or family. Alignments, fence and height are defined by the adjacent building, only balconies dispense area, by twisting the figure set in the fourth model. Construction (image found) is a rock, where elements come to loose materials brought by the waves. In surprising logic of debris on the sand. View more View full description
Share Share