Zoom image | View original size
The benign climate that prevails during the whole year in the Caribbean island, as well as the situation of the plot of 7.000 sqm first coast line, they determine in advance the project executed by A-cero Studio. With a singular architectural idea and a certain level of risky, peculiar of the team that Joaquin Torres directs. There appear two blocks well separated from that there arises a game of curved volumes that look for the vertical position from the covering. The housing is projected by demand of program of needs of the client, in only one plant. There is dressed the whole house of an indigenous stone of Coralline of clear tones (white - beige) that, to part of the proper quality of the material, a visual aspect that prospers with the abundant solar light, and the marine reference. View more View full description
Share Share