Zoom image | View original size
The Esporles municipal sports center and swimming pools project is designed in a complex triangular plot located in a new extension of the town. The project is part of a joint municipal project, where in addition to creating the new sports center, the existing nursery is expanded. In the nursery, on the adjacent plot, we have designed volumes that annex the playground with the pool area of the sports center. Moreover, the proximity of the Esporles mountains find a material and formal dialogue of angular stone geometries in the building. The layout of the building, set back towards its northern boundary, has the space of the three multipurpose rooms on the first floor overlooking the pools. The water reflection floods the spaces with light. Lighting has been designed as a barcode, marking a rhythm and dynamism inherent to the activities developed in the center. View more View full description
Share Share