Zoom image | View original size
A young couple and a privileged parcel in the middle of a rural core mark the starting points of this project.The beginning of this project goes through a complex analysis of the environment, starting with the surroundings directly affected by the town planning regulations and subsequently advancing to the surrounding environment, of which several singularities are valued. This analysis forces the stakeout of the existing limitations in the current regulations, with a preservative character and that determine completely the final shape of the housing. Therefore, a first decision in the project was ‘to quarantine’ several considerations of the legislation that didn’t seem to take into account the place. Nay its restrictions seemed to give way to a ‘non-place’, formulating answers based on the past to the present environment that, at the same time, turns empty and devoid of identity, an identity that, however, is recognized in the unbuilt surroundings. View more View full description
Share Share