Zoom image | View original size
The site is a medium sized block in Brighton East, with an existing single storey brick art deco house set back from the street. The brief was to renovate the existing bathroom and bedrooms, add an additional main bedroom suite, as well as create new living and alfresco areas with strong physical and visual connections to the outdoor spaces. Views to and through the spaces were important considerations, so that the children could be monitored from a range of spaces both inside and out. Adjacent to the site is a private tennis club which is clearly visible from the backyard, and the house is very exposed to this site. As the clients are active club members, views to the club from the interior and the west terrace offered unique design opportunities and allowed the site to visually extend to this area, as though the tennis courts were their own. View more View full description
Share Share