Zoom image | View original size
Støperigaten is a residential apartment building where our aim was to create first rate city dwellings, maximizing qualities such as optimal light conditions, generous ceiling heights, flexibility and common spaces The project’s design emerges from a creative interpretation of the zoning plan, which opened for the possibility to design all of the apartments as duplexes with a double high living room. The project has been specifically designed to meet the demands for affordable high-quality residential livingspaces. The sizes and lay-outs of the apartments are flexible in order to meet the changing demands of the residents and all units have a section which can easily be sublet. Roof terraces, wide galleries, play grounds and a passage through the area encapsulates the idea of community. Additionally, there is a common area on the ground floor with an exit to the playground on the north side. The space is intended for the residents to use for events such as meetings, birthday parties and workshops. View more View full description
Share Share