Zoom image | View original size
The project site is part of an already settled area where valleys have been deeply sculpted by water over time. Our project has been designed to reflect the story of that environment and seeks to tie in with all of these interwoven rich territories.   It nestles into the land by unfolding on the slope along the dry-stone walls adding a new chapter to this region’s history; one that reflects its natural background, its constraints and its identity. From the beginning, we wanted the project : ·  To fit in totally with the landscape of the valley, following the same strip pattern as surrounding villages do; ·  To stand at the right height so as to be protected from any flood risks and from noise coming from the nearby quarry and the railroad; ·  To sit on the north eastern part of the lot to ensure a larger living space to the south. View more View full description
Share Share