Zoom image | View original size
The white house of one-story is located in a calm residential area. The symmetric elevation is composed of a white cubic volume as Living/Dining space, and  a low volume that enclose the central cube. Living/Dining space has 6m high ceiling, and its northern wall is a high and large book-shelf  that will be completely filled with a lot of books.The opposite wall is open to the southern court yard, and takes in various natural elements. Moreover, the toplight makes it an impressive space giving sky view and natural light form the upper side. At the same time, the room realizes a comfortable environment, adjusting the quantity of light in accordance with the time or season by exterior awning. The plan composition doesn’t have any corridor and it’s possible to access to the all rooms from the central room. The large court yard with a tree faces to Living/Dining, master bedroom, office, and the smaller one with a pool is for  Living/Dining, bathroom and child room. View more View full description
Share Share