Zoom image | View original size
The task consisted of a 1,000 m2 dining-room for the company staff. Due to the availability of terrain, the project was placed on a property located across the street from the work areas of the company. As a matter of safety and operability, it wasn´t possible that 400 workers leave the company to public space, to later enter the dining area. This raised the need of a gateway, which allows employees to cross from one terrain to another without control. Starting with the forced need of a gateway, whose metal structure is capable of saving 30 meters over the street, we decided to integrate it to the project and solve the structure with the repetition of three volumes of equal proportions. The gateway, and its repetition as skylights, creates a column-free interior space that can be multipurpose. View more View full description
Share Share