Zoom image | View original size
The idea of the project is the construction of an exportable concept of wifi-media pavilion located in the heart of a university campus. The building performs as a virtual interface providing public Internet access and a singular meeting spot for students to hung out, and relax . The star/shaped pavilion is divided into 5 different spaces surrounding a central courtyard that guaranties maximum natural lighting and ventilation. The spaces are designed in order to offer a wide range of configurations, since the final use of the building was not clearly specified. The island raises 1.5 meters from the natural level of the ground though an white gravel landscape, enforcing the identity and singularity of the pavilion as an "object trouve" in the middle of the Campus. View more View full description
Share Share