Zoom image | View original size
Architects: ACXT Location: Museo Guggenheim, Bilbao, Spain Architect In Charge: César Caicoya Gómez-Morán Design Team: Beatriz Pagoaga Lighting Consultant: Susaeta Prolighting Project Year: 2011 Photographs: Aitor Ortiz Facilities: Lorena Muñoz Telecommunications: Aritz Muñoz Measurements And Quotation: Agurtzane Insa The project is carried out in storage-rooms numbers 157 and 158 of the Guggenheim Museum Bilbao, previously used for the storage of works of art. The Orientation area (storage-room 157), accessed from the main hall of the museum, is designed as a flexible space, with a 6m height, where furniture allows for new spatial configurations and different types of use, according to needs. The MOSO bamboo veneer with a Parklex finish has a series of openings of different sizes and proportions, which serve as display cases that keep the educational material. View more View full description
Share Share