Zoom image | View original size
In a little town in the north of Italy, close to the city of Trento, there is a private park close to a small lake. A worthless and unused tennis court was the reason for an international art competition called 260MQ organized by studio supergulp (firenze - italy)with the aim to achieve a new space quality. The work is a site specific pavillion that describes the surroundings, underlines the importance of the elements playing with, as light, water, stone, wood. Visitors can enter into the opera, walking trough the wooden boards, sit in a small patio on a stone. They can relax for a while and consider what they have around. The pavillion can also be used for events and concerts as a real scenography where characters can dissappear or silently walk in the dark water that constantly reflects the sky. View more View full description
Share Share