Zoom image | View original size
   The project develops on an irregular shaped terrain inside a difficult area, but with a privileged view to the sea in the lot E-3 from "Palillos" beach, at the south of Lima. Taking advantage of the lot slope, the project is propose as a volume set worked with different materials and textures in three levels that work together as a unit, obtaining several space relations between the interior and the outside. Without forgetting the most important requests asked by the client: the sea view must be from the most of the rooms, the more important space will be the social area, and finally independence and tranquility from the private area. According to the requirements of the beach, the volumes are design at different levels like platforms on the ground, getting in that way the retirement requested and also emphasizing the principal volume. View more View full description
Share Share