Zoom image | View original size
Designed by ETB Studio, the multifunctional center, which won the first prize in a competition, is part of the eastern edge of the village Bach, in the the ancient village of Sappada, Italy. Combined with the ratio measured with the scale of the village, and the relationship with the valley and mountain ranges, a powerful scenery of the intervention is created. More images and architects’ description after the break. The new complex is a system composed of three similar architectures generated by the same type, the same form, three contemporary and silent architectures, sitting on the topography in a natural way. The buildings are compact in order to give continuity to the traditional urban fabric of the village, making the north/south jump in altitude to hide in the ground different functions. View more View full description
Share Share