Zoom image | View original size
About the Site The site is located at an intersection in the Kanagawa prefecture, west of Tokyo. It is a 10-minute walk from the station in an area with many older housing buildings. Across the street on the north side, there is an enormous factory behind a two story wood construction apartment. On the south side there is a three-story housing complex and  on the west side there is an old abandoned house. This project is larger than the surrounding building because there is no gift tax due to the reconstruction of an existing building. Program The project is designed for two generations of a family. The younger generation consists of a couple with two children and the elder generation is a couple. The house should be designed to keep separation between the two generations and a three car parking spot is required. View more View full description
Share Share