Zoom image | View original size
The place usually helps us facing the blank paper before starting a project once we got to know the program. In our case the territory, the place on which we had to act had been modified by the urban project of the UMA campus extension. Therefore, we had to get a more distant view. We considered the project and its place as a part of the whole landscape. Looking north we find the skyline of the Malaga Mountains while on the south side the most diffuse city areas and the seashore can be seen. As the program described a building- a complex for the Faculty of Economic and Social Sciences- that includes both the School of Business and the School of Social Science and Labour, became evident that we would have to deal with big proportions. In spite of all this we wanted to design a building that can be read as a part of the topography. View more View full description
Share Share