Zoom image | View original size
We received this "Publishers Hideaway" from Alma-nac Collaborative Architecture. It is located in London and is the conversion of a mezzanine space and staircase into one continuous multifunctional volume. Further information and photos after the break. The brief was for adapting the mezzanine for use as a second bedroom, but with the option of returning it to a study and working space for the Publisher client. Folding timber shutters provide separation from the main living space, whilst maintaining the option for an open, bright communal space when not in use. With space being tight, the flanking wall was built as a solid storage volume, doubling the sliding entrance to the bedroom with the closing mechanism for the hanging storage. Where punctured for an entrance, opening or bookshelf, the timber interior of the monolithic wall is exposed. View more View full description
Share Share