NAVER MOBILE APP SQUARE / URBANTAINER

Courtesy of

Previously limited to particular locations, Naver App was delivered all around the nation using a ‘kit-box’ concept. With the addition of a ‘kinetic’ element to the existing over-sized delivery box concept, the new Naver App Square, designed and constructed by URBANTAINER has evolved into a giant moving gift box. More images and architects’ description after the break.

Naver Line Square / Urbantainer

Courtesy of

Architects: Urbantainer
Location: Yoesu, South
Design Team: Jiwon Baik, Younjin Jeong, Gayoung Lee, Sujung Lee, Hyeseong Lee
Project Year: 2012
Photographs: Courtesy of Urbantainer

CGV Gold Class Lounge / URBANTAINER

© Namgoong Sun

Architects: URBANTAINER
Location: , Republic of Korea
Project area: 253 sqm
Project year: 2010
Photographs: Namgoong Sun