We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Colorful Guizhou Brand, Research & Development Center / Huasen Architects

Courtesy of Huasen Architects
Courtesy of Huasen Architects

Designed by Huasen Architects, the winning competition proposal for the Research and Development Center for colorful Guizhou.co is based on the structure of local villages, having full possibilities to grow in all directions. The orientation for each building was defined by the best natural view of the river and surrounding mountains. Located near the new district of Long dong bao, just 15 minutes drive from the airport, the site has an undulating character with differing levels up to 15 meters, and sits along a small river. More images and architects’ description after the break.