Pantanal Arena / GCP Arquitetos

© Nelson Kon

Architects: GCP Arquitetos
Location: , Mato Grosso, Brasil
Project Area: 300,000 sqm
Project Year: 2014
Photographs: Nelson Kon

Hotel Spa NauRoyal / GCP Arquitetos

© Nelson Kon

Architects: GCP Arquitetos
Location: , São Paulo, Brazil
Architects In Charge: Sérgio Coelho (author); Daniel Mariano (co-author)
Coordinator: Alessandra Araújo
Project Team: Adriana Oliveira, Sílvio Diar te, Nuno Almeida, Taís Miyake, Tomás Brunoro, Maurício Reverendo, Lucas Verone e Deise Paz
Project Area: 950 sqm
Project Year: 2011
Photographs: Nelson Kon

Arena Cuiabá / GCP Arquitetos

© Neorama / ALMA Estúdio

Replacing the existing Stadium Governador José Fragelli, the new Arena , designed by GCP Arquitetos, is aimed at being an instrument of urban renewal and a legacy for future generations. By transforming this area, which is currently far away from it’s major potential, they have created a landmark park for sports, culture, education and leisure to the Mato Grosso State capital, Cuiabá. Occupying an area of approximately 300,000 sqm, the unusual Arena´s bowl footprint, with four open corners, is the result of a design strategy, which allowed the solution of several issues, such as giving the desired flexibility of a smaller capacity Arena for the legacy mode and local environmental constrains. More images and architects’ description after the break.

Galeria Concreta / GCP Arquitetos

© Nelson Kon

Architects: GCP Arquitetos
Location: ,
Author: Sergio Coelho
Co-author: Adriana Oliveira
Sustainability: Alessandra Araujo
Project team: Icardo Segantini; Tais Usuda Miyake, Sílvio Diarte
Project area: 170 sqm
Project year: 2009 – 2010
Photographs: Nelson Kon, Kiko Coelho

VALEO – VEC / GCP Arquitetos

© Nelson Kon

Architects: GCP Arquitetos – Sergio Coelho and Mauricio Reverendo
Location: tatiba, SP –
Architectural team: Adriana Oliveira; Daniel Mariano; Daniela Vaz; Edgar Pompeu; Lucas Verroni; Izabella Queiroz; Ricardo Segantini; Silvio Diarte; Thais Ramaglia; Ubirajara Jarbas; Agnaldo Amaral and Renata Bernardino
Overall coordination and sustainability: Alessandra Araújo
Architectural coordination: Mauricio Reverendo
Site supervision: Ubirajara Jarbas; Silvio Diarte
Project area: 18,200 sqm
Project year: 2007 – 2010
Photographs: Nelson Kon