Matsu Flagship Store / EXH Design

Courtesy of

Architects: EXH Design
Location: Shanghai,
Area: 1800.0 sqm
Year: 2012
Photographs: Courtesy of EXH Design

Shanghai Roche Master Plan & Office Building / EXH Design

Courtesy of EXH Design

Architects: EXH Design
Location: ,
Area: 16,700 sqm
Year: 2012
Photographs: Courtesy of EXH Design

Roche Canteen / EXH Design

Courtesy of EXH Design

Architects: EXH Design
Location: ,
Design Team: Erich Diserens, Zhang Xi
Area: 3,500 sqm
Year: 2009
Photographs: Courtesy of EXH Design

NJFS CEO Office / EXH Design

© Meng Studio

Architects: EXH Design
Location: Ruanjian Avenue, Nanjing,
Project area: 3,200 sqm
Project year: 2009
Photographs: Meng Studio

House in Bellmund / EXH Design

© Eik Frenzel

Architects: EXH Design
Location: Bellmund,
Project area: 350 sqm
Project year: 2008
Photographs: Eik Frenzel

Shanghai High-Rise / EXH Design

EXH Design was hired to redesign the façades of high-rises in one of the most active urban areas in .   With the plans of the buildings already halfway through government approval, EXH was allowed little leeway in trying to change the existing plans.   Instead, EXH turned their attention to “sculpting” the building’s surface.  Taking a geometrical approach, the new façade aims to create a dynamic effect that will become a strong architectural expression for the surrounding areas.

More about the facades after the break.

Shanghai Roche Expansion / EXH Design

For the extension of the Roche Pharmaceuticals building, EXH Design created a contemporary office environment with more links with light, air and outdoor space.  For the first stage of site expansion, the existing office building will be extended with two new, four level, parallel wings.  The building is made using reinforced concrete and has achieved the highest energy efficiency standards by using  triple glazing with thermally-isolated window frames, external sun shades, a green roof, and geothermal technology.  The two storey linking blocks tie the buildings together and house multi-functional traffic and communication areas such as reception spaces, cafes, post and exhibition spaces, and all meeting rooms, boardrooms and conference rooms.

More images after the break.

Ordos Hotel / EXH Design

Our friends at EXH Design shared their design of a hotel in , which is scheduled to be completed within a few months, with us.  Taking inspiration from the yurt, the circular tent-like dwelling of Mongolian peoples,  the team transformed the traditional scheme to meet the demands of modern life.   The design “makes an accommodation experience in different from anywhere else and arouses a local cultural interest,” explained the architects.

More about the hotel and more images after the break.

Visa section of Swiss Embassy in Beijing / EXH Design

© Shu He
© Shu He

Architect: EXH Design – (Erich Diserens, Xi Zhang, Peter Becker, Kenan Liu)
Location: Beijing,
Constructor: Beijing Shouhua Construction Group
Existing area: 104 sqm
Extension area: 213 sqm
Project year: 2007 – 2009
Photography: Shu He

© Shu He © Shu He © Shu He © Shu He