ARBRE / ETB Studio

Courtesy of

ETB Studio shared with us their new project in Carrouge, . The intervention tries to create an auxiliary building to the existent school building, and generate new urban dynamics for the neighbourhood, and offer to Carrouge a public space capable of improving the life conditions of the residents.

More images after the break.

Multifunctional Center / ETB Studio

Courtesy of

Designed by ETB Studio, the multifunctional center, which won the first prize in a competition, is part of the eastern edge of the village Bach, in the the ancient village of , Italy. Combined with the ratio measured with the scale of the village, and the relationship with the valley and mountain ranges, a powerful scenery of the intervention is created. More images and architects’ description after the break.