We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

GCP Arquitetos

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Pantanal Arena / GCP Arquitetos

  • Architects: GCP Arquitetos
  • Location: Cuiabá - Mato Grosso, Brasil
  • Project Area: 300000.0 m2
  • Project Year: 2014
  • Photography: Nelson Kon

© Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon

Hotel Spa NauRoyal / GCP Arquitetos

  • Arquitetos: GCP Arquitetos
  • Localização: São Sebastião - São Paulo, Brasil
  • Architects in Charge: Sérgio Coelho (author); Daniel Mariano (co-author)
  • Coordinator: Alessandra Araújo
  • Project Team: Adriana Oliveira, Sílvio Diar te, Nuno Almeida, Taís Miyake, Tomás Brunoro, Maurício Reverendo, Lucas Verone e Deise Paz
  • Project Area: 950 sqm
  • Ano do projeto: 2011
  • Fotografias: Nelson Kon

© Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon

Arena Cuiabá / GCP Arquitetos

© Neorama / ALMA Estúdio
© Neorama / ALMA Estúdio

Replacing the existing Stadium Governador José Fragelli, the new Arena Cuiabá, designed by GCP Arquitetos, is aimed at being an instrument of urban renewal and a legacy for future generations. By transforming this area, which is currently far away from it’s major potential, they have created a landmark park for sports, culture, education and leisure to the Mato Grosso State capital, Cuiabá. Occupying an area of approximately 300,000 sqm, the unusual Arena´s bowl footprint, with four open corners, is the result of a design strategy, which allowed the solution of several issues, such as giving the desired flexibility of a smaller capacity Arena for the legacy mode and local environmental constrains. More images and architects’ description after the break.

Galeria Concreta / GCP Arquitetos

  • Architects: GCP Arquitetos
  • Location: Sao Paulo - São Paulo, Brazil
  • Architects: GCP Arquitetos
  • Co Author: Adriana Oliveira
  • Project Team: Icardo Segantini; Tais Usuda Miyake, Sílvio Diarte
  • Sustainability: Alessandra Araujo
  • Area: 170.0 sqm
  • Project Year: 2010
  • Photographs: Nelson Kon, Kiko Coelho

© Nelson Kon © Nelson Kon © Kiko Coelho © Kiko Coelho

VALEO – VEC / GCP Arquitetos

  • Architects: GCP Arquitetos
  • Location: tatiba, SP – Brazil
  • Project Architects: Sergio Coelho and Mauricio Reverendo
  • Architectural Team: Adriana Oliveira; Daniel Mariano; Daniela Vaz; Edgar Pompeu; Lucas Verroni; Izabella Queiroz; Ricardo Segantini; Silvio Diarte; Thais Ramaglia; Ubirajara Jarbas; Agnaldo Amaral and Renata Bernardino
  • Overall Coordination And Sustainability: Alessandra Araújo
  • Architectural Coordination: Mauricio Reverendo
  • Site Supervision: Ubirajara Jarbas; Silvio Diarte
  • Area: 18200.0 sqm
  • Project Year: 2010
  • Photographs: Nelson Kon

© Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon © Nelson Kon