BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Matsu Flagship Store / EXH Design

00:00 - 2 August, 2013
Courtesy of EXH Design
Courtesy of EXH Design

Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design +17

Shanghai Roche Master Plan & Office Building / EXH Design

01:00 - 26 April, 2013
Courtesy of EXH Design
Courtesy of EXH Design

Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design +16

Roche Canteen / EXH Design

01:00 - 21 November, 2012
Courtesy of EXH Design
Courtesy of EXH Design
  • Architects

  • Location

    Shanghai, China
  • Design Team

    Erich Diserens, Zhang Xi
  • Area

    3500.0 sqm
  • Project Year

    2009
  • Photographs

    Courtesy of EXH Design

Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design Courtesy of EXH Design +24

Matsu Flagship Store / EXH Design

01:00 - 11 July, 2011
© Meng Studio
© Meng Studio

© Meng Studio © Meng Studio © Meng Studio © Meng Studio +16

NJFS CEO Office / EXH Design

01:00 - 6 July, 2011
© Meng Studio
© Meng Studio

© Meng Studio © Meng Studio © Meng Studio © Meng Studio +11

House in Bellmund / EXH Design

01:00 - 5 July, 2011
© Eik Frenzel
© Eik Frenzel

© Eik Frenzel © Eik Frenzel © Eik Frenzel © Eik Frenzel +17

Shanghai High-Rise / EXH Design

22:53 - 16 February, 2010

EXH Design was hired to redesign the façades of high-rises in one of the most active urban areas in Shanghai.   With the plans of the buildings already halfway through government approval, EXH was allowed little leeway in trying to change the existing plans.   Instead, EXH turned their attention to “sculpting” the building’s surface.  Taking a geometrical approach, the new façade aims to create a dynamic effect that will become a strong architectural expression for the surrounding areas.

More about the facades after the break.

Ordos Hotel / EXH Design

07:07 - 9 February, 2010

Our friends at EXH Design shared their design of a hotel in Ordos, which is scheduled to be completed within a few months, with us.  Taking inspiration from the yurt, the circular tent-like dwelling of Mongolian peoples,  the team transformed the traditional scheme to meet the demands of modern life.   The design “makes an accommodation experience in Ordos different from anywhere else and arouses a local cultural interest,” explained the architects.

More about the hotel and more images after the break.

Visa section of Swiss Embassy in Beijing / EXH Design

01:00 - 25 August, 2009
© Shu He
© Shu He
  • Architects

  • Location

    Beijing, China
  • Architect

    EXH Design - (Erich Diserens, Xi Zhang, Peter Becker, Kenan Liu)
  • Constructor

    Beijing Shouhua Construction Group
  • Extension area

    213 sqm
  • Existing area

    104 sqm
  • Area

    213.0 sqm
  • Project Year

    2009
  • Photographs

    Shu He

© Shu He © Shu He © Shu He © Shu He +15