We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

BP Architectures

BROWSE ALL FROM THIS FIRM HERE

Biscornet / BP Architectures

  • Architects: BP Architectures
  • Location: Paris, France
  • Engineering: BECT
  • Client: Ministère de la Culture / SAGI - SNI
  • Area: 1609.0 sqm
  • Photographs: Sergio Grazia

© Sergio Grazia © Sergio Grazia © Sergio Grazia © Sergio Grazia

Picard Nursery / BP Architectures

  • Architects: BP Architectures
  • Location: Paris, France
  • Architects: BP Architectures member of Collective PLAN 01
  • Client: Ville de Paris/ SLA 18e
  • Area: 576.0 sqm
  • Photographs: Courtesy of bp architectures

Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures

Epinay Nursery School / BP Architectures

  • Architects: BP Architectures
  • Location: Épinay-sous-Sénart, France
  • Architects: BP Architectures member of Collective PLAN 01
  • Project Manager: Solveig Doat
  • Structural Engineering: EVP INGENIERIE
  • Acoustic Engineering: ACOUSTIQUE VIVIE & ASSOCIES
  • Budget: $2,000,000 Euro
  • Area: 1500.0 sqm
  • Project Year: 2010
  • Photographs: Courtesy of bp architectures

Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures Courtesy of  bp architectures

Twin extentions of 2 elementay schools in Courbevoie / BP Architectures

  • Architects: BP Architectures
  • Location: Courbevoie, France
  • Architects: BP Architectures (member of PLAN01)
  • Contracting Authority: City of Courbevoie
  • Contracting Companies: CERP, Roger Renard, Lebrun, ALMA
  • Budget: €3.1 Million
  • Area: 2200.0 sqm
  • Project Year: 2009
  • Photographs: Kozlowski, Frédéric Delangle

© Frédéric Delangle © Kozlowski © Kozlowski © Kozlowski

Paris children Hospital's cases / BP Architectures

  • Architects: BP Architectures
  • Location: Paris, France
  • Architects: BP Architectures (member of PLAN01)
  • Client : Trouseau Children Hospital
  • Area: 360.0 sqm
  • Project Year: 2009
  • Photographs: Luc Boegly

© Luc Boegly © Luc Boegly © Luc Boegly © Luc Boegly