ArchDaily | Broadcasting Architecture Worldwidethe world's most visited architecture website

Galaxy Cottage / Aworks

  • 23:00 - 9 March, 2016
Galaxy Cottage / Aworks
Galaxy Cottage / Aworks, © Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun © Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun © Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun © Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun +16

  • Architects

  • Location

  • Architect in Charge

    Baek Kyung lee
  • Design Team

    Woo kwang jin, Gi Mu young, Seo Jae gyun, Na jung ah, Yang won jae
  • Area

    174.97 sqm
  • Project Year

    2015
  • Photographs

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun

From the architect. This place is a "test lab" for an electronics design team.
At this place, the designers come up with ideas about new products and perform tests and studies.

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun

 

The space is largely composed of three sections:  a place for an archive of product, for performance test before release and conversation and discussion area. 
Each section was designed for easy hands-up of products and communication anytime and at any places.
For people living in a virtual world called galaxy, we imagined " a little cottage in the middle of the universe.

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun

hi" 

The fence of the cottage save related data and various books or defines the relation with the outside. 
The inside of the cottage was created with a three-dimensional multi-level space and it leads (guides, draws) positively multiple activities and conversation as well as face to face and Hip to Hip.

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun

 

The place named PONGDANG TABLE is a table and also a stage for communication. 
At the multi-level space like a stand, the designers can store products and have a conversation or read a book at the same time.
The top of the level is like a runway and designed for testing and showing new products.



Diagram
Diagram

We expect that this place makes it possible for designers to find better solutions and creat more excellent designs by conducting various creative activities here.

© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
© Snap by TAQ.C / Kim Tak hyun
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite: "Galaxy Cottage / Aworks" 09 Mar 2016. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/783401/galaxy-cottage-aworks/>