We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Loft Geeraert / dmvA

  • Architects: dmvA
  • Location: Elsene, Brussels, Belgium
  • Architects: dmvA
  • Project Team: David Driesen, Tom Verschueren, Astrid Geens, Valerie Lonnoy
  • Constructional Engineer: UTIL
  • Area: 182.0 sqm
  • Project Year: 2009
  • Photographs: Frederik Vercruysse

© Frederik Vercruysse © Frederik Vercruysse © Frederik Vercruysse © Frederik Vercruysse

From the architect. An old school building.

Two class rooms with mezzanines.

plan
plan

One colour; yellow.

Yellow painted floors, walls and ceiling.

© Frederik Vercruysse
© Frederik Vercruysse

Yellow layered glass.

Yellow light, yellow bath, yellow sink.

© Frederik Vercruysse
© Frederik Vercruysse

Yellow towels and toothbrush.

All yellow.

© Frederik Vercruysse
© Frederik Vercruysse

Yellow connects, structures and creates an

atmosphere.

Rest!

© Frederik Vercruysse
© Frederik Vercruysse
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite:"Loft Geeraert / dmvA" 01 Jul 2010. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/66743/loft-geeraert-dmva/>