3XN Wins Landmark Project in Sweden

©

3XN’s winning proposal for the new structure marking the entrance to Vällingby Parkstad in , Sweden,  creates a close relation between work life, housing, and leisure. The building’s curved design embraces the area and the lively shaped balconies opens up the structure towards the surroundings thus raising the park up in the air. The dense city structure at the base adds activity at eye level and life thrives on active roof tops and flowering balconies. Construction is planned to begin in 2011.

More images after the break.

©3XN
©3XN

Cite: Jordana, Sebastian. "3XN Wins Landmark Project in Sweden" 17 Jun 2010. ArchDaily. Accessed 24 Jul 2014. <http://www.archdaily.com/?p=64731>

3 comments

  1. Thumb up Thumb down 0

    It looks good, can some one add more images of this project? Really curious about the podimum part. Thanks.

Share your thoughts