Conference Center in Corporate Campus Apeldoorn / ADP Architects

© Gerard van Beek

Architects: ADP Architects
Location: ,
Landscape Co Architects: Bureau B+B urbanism and landscape architecture
Interior Co Architects: Ex Interiors
Client: Achmea
Area: 9600.0 sqm
Year: 2012
Photographs: Gerard van Beek

© Gerard van Beek

The central building of the Corporate Campus Apeldoorn, designed by ADP Architects, is the conference centre. The whole building is set up to stimulate interaction and communication.

© Gerard van Beek

As working in a green environment is the main concept of the campus the landscape literally continues in to the entrance hall of the conference building, so nature and architecture melt together in the heart of the campus. Standing in the tall entrance hall you can see the restaurant, and the 25 conference rooms located on different floors. The restaurant, seating 750 people, is spread out over different levels gradually stepping down towards the forest outside.

Section

The landscape inside the building, the horizontal lines of the different floors and the substantial glass roof make the building impressive, but friendly and pleasant too. It has a hotel like atmosphere where both employees and visitors feel welcome and comfortable.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Conference Center in Corporate Campus Apeldoorn / ADP Architects" 07 May 2013. ArchDaily. Accessed 26 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=369030>