LW House / Komada Architects' Office

  • 01:00 - 4 March, 2013
LW House / Komada Architects' Office, © Takeshi Komada
© Takeshi Komada

© Takeshi Komada © Takeshi Komada © Takeshi Komada © Takeshi Komada +14

© Takeshi Komada
© Takeshi Komada

From the architect. LW house is a residence for the three-person family located at east side of Tokyo.

© Takeshi Komada
© Takeshi Komada

The building long and slender is constituted by L shaped walls. Light inserts from the crevice between  L shaped walls and the space divided gently continues.

© Takeshi Komada
© Takeshi Komada

The second floor is given changes to ceiling height so that the light comes in from  high side lights to children's room, dining room, and living room which were enclosed by the L shaped walls, and it has realized more complicated and richer space.

First Floor Plan
First Floor Plan
Cite: "LW House / Komada Architects' Office" 04 Mar 2013. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/335938/lw-house-komada-architects-office/>