Climber´s House / Komada Architects’ Office

  • 17 Feb 2013
  • Houses Selected Works
© Toshihiro Sobajima

Architects: Komada Architects’ Office
Location: -ku, Tokyo,
Architect In Charge: akeshi Komada,Yuka Komada
Area: 176.29 sqm
Year: 2011
Photographs: Toshihiro Sobajima

© Toshihiro Sobajima

Multilevel house which might be seen like small places gathered and also like a large one room. For the family that loves mountain climbing, we designed the house in which the daily life itself becomes like mountain climbing. 

© Toshihiro Sobajima

You run up a hill, cross a valley and stream,climb up a cliff, then you will overlook an unexpected scene below.The place where you have been can be seen in the distance.

© Toshihiro Sobajima

In a fine day you spend time on the hammock in sunbeams shining through branches of trees, in a rainy day you may be in a cave alone. And family spend a starry night  all together in the tent on the roof and have a good night sleep.This is the house for such a four-person family active and full of energy.

Section
Cite: "Climber´s House / Komada Architects’ Office" 17 Feb 2013. ArchDaily. Accessed 23 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=333110>