NIC / n-lab architects

Courtesy of

Architects: n-lab architects
Location: , Luxembourg
Area: 120 sqm
Year: 2010
Photographs: Courtesy of n-lab architects

Courtesy of n-lab architects

The inner parts of these interior project have been completely covered with HPL panels to generate a maximum of clean and ordered space. With the HPL Panels, we created walls, doors, furniture, even a fold-out-bed.

Courtesy of n-lab architects

The round-edged boxes, containing entrance, bath and restroom, shorten the corridor and give a fluent effect to the whole apartment

Plan

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "NIC / n-lab architects" 19 Jan 2013. ArchDaily. Accessed 25 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=319186>