E House / D.I.G Architects

  • 17 Oct 2012
  • Houses Selected Works
Courtesy of D.I.G Architects

Architects: D.I.G Architects
Location: , Aichi Prefecture,
Design: Akinori Yoshimura+Maki Yoshimura/D.I.G Architects
Photographs: Courtesy of D.I.G Architects

Project Area: 132.24 sqm
Structure Design: Takashi Manda/TMSD

This single house is on the narrow site. And the site is long from north to south. It seems that it is difficult to take in the light. So we set up the slit window on the top of level in the 2nd floor. And we thougt that it is necessary to connect the rooms spaciously. The slit turn the corner and extend to lengthwise and crosswise.So the living space and the other rooms are filled with the light from the slit.

Courtesy of D.I.G Architects
Cite: "E House / D.I.G Architects" 17 Oct 2012. ArchDaily. Accessed 30 Sep 2014. <http://www.archdaily.com/?p=282037>

Share your thoughts