The Cube / Sharon Neuman Architects

  • 11 Oct 2012
  • Houses Selected Works
© Amit Gosher

Architects: Sharon Neuman Architects
Location: ,
Project Year: 2011
Photographs: Amit Gosher

Project Area: 430.0 sqm
Site Area: 190 sqm

The cube, brick house was planned for a family of 2 – father & son. a large open space on the ground floor contains the entrance, kitchen, dining and living rooms. Double height space above the dining table allow the stairs to go around it.

© Amit Gosher

A separate area contains the study and bathroom. the master bedroom upstairs has an open plan with free standing colorful walls which define the bed,  bath and closet space.

© Amit Gosher

A detached pergola keeps the cube untouched. the garden is designed for water saving.

Section 01
Cite: "The Cube / Sharon Neuman Architects" 11 Oct 2012. ArchDaily. Accessed 31 Jul 2014. <http://www.archdaily.com/?p=280266>

Share your thoughts