We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Cala Mandia / CMV Architects

Courtesy of CMV Architects Courtesy of CMV Architects Courtesy of CMV Architects Courtesy of CMV Architects

From the architect. Due to the geometry and topography of the parcel, with unevenness of over 10 meters of fall from the street, it is chosen to construct two different typologies to better adjust to the land.

Courtesy of CMV Architects
Courtesy of CMV Architects

Also, is distinguished the intervention through a little amassed volumetry.

Courtesy of CMV Architects
Courtesy of CMV Architects

As far as for the distribution of the dwellings; the lounges are placed in the upper floor so it allows a better view without needing to rise too much the ground floor.

Courtesy of CMV Architects
Courtesy of CMV Architects

The access is built by the back façades, average level below from the plant floor, with the intention to better fit the building in the land.

Plans
Plans
Cite:"Cala Mandia / CMV Architects" 01 Aug 2012. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/259071/cala-mandia-cmv-architects/>