SC PTV House / Luis Aldrete Architects

© Paco Pérez Arriaga

Architects: Luis Aldrete Architects
Location: Nuevo Vallarta, Nayarit, Mexico
Project Area: 714 sqm
Project Year: 2012
Photographs: Paco Pérez Arriaga

© Paco Pérez Arriaga

The proposal is the result of a process that is based on three variables which together articulate and give the narrative to ideas. The first responses how to adapt the piece to the land being consistent with their morphology to achieve better orientation, privacy and views in greater depth of field.

 

© Paco Pérez Arriaga

The second has to do with the idea orientations to analyze the context that we find in the background, it means, the distant views of the mountains where we find the similar lines between the mountains and rooftops.

Plan
Cite: "SC PTV House / Luis Aldrete Architects" 13 Jun 2012. ArchDaily. Accessed 27 Nov 2014. <http://www.archdaily.com/?p=243076>