La Boyita / Estudio Martin Gomez Arquitectos

  • 01:00 - 13 March, 2012
La Boyita / Estudio Martin Gomez Arquitectos, © Ezequiel Escalante
© Ezequiel Escalante

© Ezequiel Escalante © Ezequiel Escalante © Ezequiel Escalante © Ezequiel Escalante +25

From the architect. With a unique plot, due to its size, location and views, the owner could only dream for a relaxed and peaceful summer house. in order to satisfy his demmand we decided enhance its views while protecting its outdoor areas.

© Ezequiel Escalante
© Ezequiel Escalante

The proyect consists of five blocks which contains a main block with a living and dining area with the best views to the sea and its swimmin pool, which is completely protected from the wind placed in the center of the proyect. the other blocks contain a service area and other guest room blocks. this independence was crucial to make his guests get the feeling of being in alone in a hotel.

© Ezequiel Escalante
© Ezequiel Escalante

The gallerias that sorround these concrete blocks end up creating the idea os outdoor living rooms and creating a fluid transition between the interior and the exteior with a fantastic panoramic view. The materials used are concrete, wood, iron and glass.

© Ezequiel Escalante
© Ezequiel Escalante
Cite: "La Boyita / Estudio Martin Gomez Arquitectos" 13 Mar 2012. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/215767/la-boyita-estudio-martin-gomez-arquitectos/>