We’ve built you a better ArchDaily. Learn more and let us know what you think. Send us your feedback »

Jugong Pavilion / poly.m.ur

  • Architects: poly.m.ur
  • Location: Incheon, South Korea
  • Architect: poly.m.ur
  • Project Team: Homin Kim, Chris Yoo
  • Contractor: Able P&D
  • Area: 6300.0 ft2
  • Project Year: 2009
  • Photographs: poly.m.ur

© poly.m.ur © poly.m.ur © poly.m.ur © poly.m.ur

   This is a 660 sqm temporary exhibition pavilion of Jugong Housing Corp. by architecture and urban design firm poly.m.ur for Incheon Global Fair and Festival 2009, exhibiting company's current and future housing and urban development. The exhibition is organised in two floors as a single continuous route with small screening room connecting two levels as part of exhibition circulation.

© poly.m.ur
© poly.m.ur

The pavilion is designed as a simple glass volume wrapped around by folding ribbon made of 300 mm deep vertical steel fins which follows the general circulation direction providing openings and closures where necessary.

© poly.m.ur
© poly.m.ur

Located near the entrance of the fair, unlike typical exhibition pavilions, it was intended as a partially transparent and open building in order for the visitors to have a view to the outside as well as the public entering the fair to be able to see through partially into the exhibition. In this building animated movements of the visitors inside moving along the ribbon become a part of façade.

Elevation
Elevation
Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Cite:"Jugong Pavilion / poly.m.ur" 24 Oct 2011. ArchDaily. Accessed . <http://www.archdaily.com/173465/jugong-pavilion-poly-m-ur/>