Emporio Baglione / Rocco, Vidal + arquitetos

Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos

Emporio Baglione is a restaurant in a trendy and nice neighborhood. The entrance was designed as a continuation of the promenade as a square of interconnection between public and private sectors.

Architect: Rocco, Vidal+arquitetos
Location: ,
Project Team: Giovana Oliva , Alexandre Salles
Structure Engineer: Pedro Paulo Maciel Engenharia
Electrical Engineer: Grau Engenharia
Lighting: Foco Luz e Desenho
Photographs: Courtesy of Rocco, Vidal+arquitetos

Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos

A contemporary and sober design where the highlight is the products and materials used as wood and stone in the facade giving the space a cozy and warm feeling. Natural lighting and integration between the spaces is explicit in the details and solutions. High ceilings with a shed along the side brings illumination into the room

Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos
Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos
Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos
Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos
Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos
Courtesy of Rocco, Vidal + arquitetos

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Emporio Baglione / Rocco, Vidal + arquitetos" 16 Aug 2011. ArchDaily. Accessed 30 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=159794>