House in Togoshi / LEVEL Architects

©

Architects: LEVEL Architects
Location: , Japan
Project Year: 2010
Project Area: 180.09 sqm
Photographs: LEVEL Architects


There is a narrow road, where the old buildings of the area are concentrated. The clients requested that the first floor space be a place suitable for the gathering of friends and family, and the first floor space that can be a family gathering. In addition, the client wished to have a second living room where their children can play.

Plan

On the first floor, the dining room, kitchen and living are designed with Japanese-style rooms. By providing various additions (the desks of movable, the niches in the wall, and the slide down to the first floor), the second floor living room becomes the children’s library, a gallery and a playground.

© LEVEL Architects

The first floor includes a space for the residents to relax and enjoy a drink in the bar area with special finishes and lighting. In contrast, the second floor living room has a bright open space for the children. Much of the light in the upstairs living room falls from the ceiling skylights.

© LEVEL Architects
Cite: "House in Togoshi / LEVEL Architects" 12 Jul 2011. ArchDaily. Accessed 20 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=148204>