De La Costa / Fuse Architecture

Courtesy of Fuse Architecture

This 4 bedroom 3 bathroom home encompasses the feel of an ideal family beach retreat. The main concern when designing this home was that the clients wanted to fill the home with as much natural light as possible. The previously standing home was demolished in order to build a completely new design because the previously standing home was dilapidated and in need of significant repair.

Architect: Fuse Architecture
Location: ,
Contractor: Ekers Construction
Project Year: 2008
Photographs: Courtesy of Fuse Architecture

Courtesy of Fuse Architecture

The previous home was on a very narrow lot, which made it hard to have any natural light in the back of the house, which gave the home a dungeon feel. Through intricate detail and clever placement of windows, the natural light issue was able to be addressed and ensure that the home filled with light throughout the day as well as highlight the gorgeous beach views.

Courtesy of Fuse Architecture
plan
plan
Cite: "De La Costa / Fuse Architecture" 30 Jun 2011. ArchDaily. Accessed 26 Nov 2014. <http://www.archdaily.com/?p=142764>