DongWha Pharm Laboratory / JUNGLIM Architecture

© Namgoong Sun

Architects: JUNGLIM Architecture
Location: Gyeonggi-do,
Client: DongWha Pharm
Project area: 22,692 sqm
Photographs: Namgoong Sun

© Namgoong Sun

Dong Hwa Pharmaceuticals R&D center currently made aims to move the deteriorated R&D center, located inside the Anyang plant of Dong Hwa Pharm. Co., Ltd. in Gyeonggi-do. As the planned site for the movement is decided as Giheung Venture Valley in Yongin, the R&D center expects that it will have a space that can take role as the brain of the company under further developed conditions while maintaining the existing research process. As for programs, all existing 6 departments including new drug, natural materials, pharmacology, medicine method, biology, and analysis moved, and the building for pilot tests and animal tests which enable internal test production has been expanded. The R&D center considers the layout of actually being used as equipment in accordance with the user process, designed to conform to BSL standards, under preparation for approval in the future.

© Namgoong Sun

The user process of a business-type R&D center is thoroughly systematic, different from general educational facilities, and joining by part is being processed first. Therefore, the research process and procedures of the existing labs have been thought of and improved with users. This process has been regarded as a good opportunity to understand the characteristics a business-type R&D center can have. Expandability and changeability are priority principles as research spaces accompanying company activities in the fluctuating market economy.

site plan

It is mainly because the project of core items in the R&D center broadens its areas in limited space within a short period of time. In addition, the moving lines and working conditions of users in a specific environment experience a repetitive process of concentration and easing. Therefore, the space shall be architecturally responded through system labs and offices that can deal with high-density individual research activities and brainstorming spaces for generating creative ideas. Furthermore, through a free-style lobby and creative spaces, the R&D center expects abundant ideas of users, and plans to generate various kinds of communication through balconies that are vertically linked to the external stairs and decks.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "DongWha Pharm Laboratory / JUNGLIM Architecture" 18 May 2011. ArchDaily. Accessed 25 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=135680>
  • Johnson

    All for money… Exterior so dull and interior is so practical except for some circular area. But I give credit for not commiting irregular arrangement of windows. I’m sick of irregular arrangement of windows because it is so common for many popular works.