Missouri State University – Cheek Hall / Dake | Wells Architecture

© Architectural Imageworks

This renovation of Cheek Hall at Missouri State University provides new classrooms and a computer lab for the mathematics department on campus. An informal student lounge space is defined at the intersection of corridors by a donut of green, marking the transition from one department to another. The donut claims the corridor itself as part of the lounge, encouraging interaction between students and faculty. Brainstorming and study is supported by flexible seating and an interactive glass wall. Isaac Newton terminates the central corridor and keeps watch over the study lounge.

More images following the break.

Architect: Dake | Wells Architecture
Location: , Missouri,
Project Area: 5,000 sqf
Project Year: 2010
Photographs: Architectural Imageworks

rendering
© Architectural Imageworks
© Architectural Imageworks

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Missouri State University – Cheek Hall / Dake | Wells Architecture" 22 Apr 2011. ArchDaily. Accessed 21 Oct 2014. <http://www.archdaily.com/?p=124774>