Dental INN / Stasek

© Stefan Blume

Architects: Stasek
Location: Viernheim,
Cost: € 300.000
Project year: 2010
Photographs: Stefan Blume

© Stefan Blume
© Stefan Blume

A white organically shaped island surrounded by transparent walls, witch are characterized by a monochrome overprint of the Viernheim forest. The floor covering with an unfinished apereance plays a homage to a forest glade and provide the necessary nutrients for everything, witch should here prosper. The light illuminates the way and provide the upbeat for anew descovery of oneself. Peter Stasek architect.

View this project in Google Maps

* Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
Cite: "Dental INN / Stasek" 05 Feb 2011. ArchDaily. Accessed 29 Jul 2014. <http://www.archdaily.com/?p=108152>

2 comments

  1. Thumb up Thumb down 0

    The flooring of the dental clinic and the light setting is really worth appreciating.

Share your thoughts